fbpx

GoKinder planovi se prave za svaku ustanovu individualno u zavisnosti od vaših potreba, seta funkcionalnosti, broja dece i lokacije.

Javite nam se, recite nam nešto više o vašoj ustanovi i napravićemo plan u skladu sa vašim potrebama.

featured

Evidencija dece

Detaljan pregled informacija o svakom detetu koje pohađa vašu ustanovu, uključujući i informacije o roditeljima. Napredan sistem segmentacije doprinosi brzini i jednostavnosti pretrage. Pristup informacijama je moguć samo uz dozvolu admina sistema.

Evidencija izostanaka

Pratite evidenciju dolazaka i izostanaka svakog deteta na dnevnom, nedeljnom, mesečnom i godišnjem nivou. U svakom trenutku su vam dostupni detaljni izveštaji izostanaka što značajno ubrzava kreiranje faktura za roditelje.

Oglasna tabla

Unapredite protok informacija - brzo i jednostavno, u svakom trenutku okačite obaveštenja, objavite fotografije ili podelite relevantna dokumenta koja su uvek i svima dostupna za preuzimanje. Dobijajte blagovremeno sve povratne informacije od roditelja i zaposlenih.

Obaveštenja

Obaveštenja putem SMS-a i e-mail-a za sve roditelje, određenu grupu ili samo roditelje jednog deteta – o svim iznenadnim promenama ili važnim događajima. Postavljajte upite, šaljite zahteve i ankete ili digitalizujte razmenu dokumenata.

Galerija

Zabeležite važne trenutke dece i podelite ih sa njihovim roditeljima. Jednim klikom podelite fotografije ili video zapise sa priredbi, predstava, izleta ili svakodnevne situacije tokom dečijeg boravka u vrtiću.

Praćenje razvoja dece

GoKinder evaluacije su potpuno prilagodljive vašem godišnjem planu i programu. Napredak i učinak dece možete pratiti na dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou i u skladu sa tim posvetiti dodatnu pažnju deci.

Centralizacija poslovanja

Ukoliko vaša ustanova posluje na više lokacija, GoKinder vam omogućava da pratite aktivnosti u bilo kom trenutku, u svakom od objekata sa jednog mesta.

Evidencija prihoda i troškova

U svakom trenutku dostupan detaljan izveštaj prispelih / primljenih uplata za svako dete koje pohađa vašu predškolsku ustanovu ili vrtić kao i detaljan pregled dugovanja koji se automatski ažurira.

Izveštaji za grad

Jednim klikom generisanje izveštaja o izostancima i svih dokumenata potrebnih za subvencije roditelja.

Kontrola zaposlenih i njihovih uloga u sistemu

Svaki zaposleni može imati pristup samo onim delovima sistema koje mu vi dozvolite. Ovakav način upravljanja podstiče kolaboraciju, povećava kontrolu i pozitivno deluje na efikasnost.

Javite nam se i probajte GoKinder već danas!

Zakažite demo
Javite nam se i probajte GoKinder već danas!